search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:25
MENU CLOSE

Κυρία μου, έχετε πακέτο

03.12.2013 22:00
Κυρία μου, έχετε πακέτο - Media

Οι εταιρείες κούριερ μεταφέρουν πακέτα και φακέλους και προσπαθούν, ένεκα ανταγωνισμού, να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες τους.

Οι εταιρείες κούριερ μεταφέρουν πακέτα και φακέλους και προσπαθούν, ένεκα ανταγωνισμού, να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες τους.

Ένας υπάλληλος της εταιρείας UPS στην Οκλαχόμα Σίτι πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της εξυπηρέτησης πελατών και, ομολογουμένως, την ανέβασε σε άλλο επίπεδο.

Η κυρία Μέρι Αν (άνευ επωνύμου) δηλώνει ως επάγγελμα «σύμβουλος χαράς» (με ό, τι αυτό συνεπάγεται) και έχει και δικό της σάϊτ όπου τα μέλη μπορούν να… χαρούν με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει.

Προ ημερών η Μέρι Αν ανάρτησε μια φωτογραφία όπου είναι ημίγυμνη και φοράει μόνο ένα πουκάμισο της UPS.

Η λεζάντα της φωτογραφίας ανέφερε «δείτε πόσο άτακτη ήμουν χθες» αλλά το κακό είναι ότι την αταξία της την πλήρωσε ο παρτενέρ της σε αυτήν.

Διάφορες συντηρητικές οργανώσεις έκαναν μεγάλη φασαρία για το θέμα που βλάπτει την ηθική τους και η εταιρεία αναγκάστηκε να διερευνήσει το θέμα για να βρει ποιος υπάλληλος είχε… happy hour την ώρα της δουλειάς του.

Ο οδηγός που γνώρισε εκ του σύνεγγυς τις ικανότητες της «συμβούλου χαράς» χάρηκε όσο διάρκεσε η… συνεδρία αλλά μετά πήρε τη λυπητερή: η UPS τον απέλυσε αφού «έδειξε ασέβεια προς την εταιρεία και τους πελάτες της», όπως ανέφερε επίσημο ανακοινωθέν. Υπερβολή. Δεν έδειξε ασέβεια προς όλους τους πελάτες…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15