search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48
MENU CLOSE

SOS – Έκκληση για βρεφικό γάλα

03.12.2013 14:49

Έκκληση για συγκεκριμένο βρεφικό γάλα για μωρό που έχει αλλεργία και η μητέρα του βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία κάνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

 
Έκκληση για βρεφικό γάλα Althera για μωρό που έχει αλλεργία και η μητέρα του βρίσκεται σε οικονομική αδυναμία κάνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Το κόστος είναι περίπου 24 ευρώ/κουτί και επαρκεί για τρεις ημέρες. Το Ιατρείο δεν δέχεται χρηματικές εισφορές.

Το συγκεκριμένο γάλα είναι για βρέφη μέχρι 6 μηνών αλλά οι παιδίατροι του νοσοκομείου που έκαναν την διάγνωση διαβεβαιώνουν ότι το βρέφος μπορεί να συνεχίσει να σιτίζεται με αυτό.
 
Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να έρθει σε επαφή με το Ιατρείο στο τηλ: 210 9631950 ή να μεταβεί απευθείας στις εγκαταστάσεις.

 
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε 24 μήνες, έχει δεχτεί πάνω από 17,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία). Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 230 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48