search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:17
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

04.12.2013 22:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Γιάννης Μπέζος: «Αν είσαι αισιόδοξος, γίνεσαι δαχτυλοδεικτούμενος»

Συνέντευξη Γιάννης Μπέζος: «Αν είσαι αισιόδοξος, γίνεσαι δαχτυλοδεικτούμενος»
 
Δελτίο καιρού: «Όχι» στην ενιαία τιμή του βιβλίου
Τα κόμματα ποντάρουν στις φοβίες
Ο Οβελίξ ρίχνει μια μπουνιά στον εθνικισμό 
 
«Τσούλες» & «Καθάρματα»: Η ποινικοποίηση του πληρωμένου σεξ προκαλεί αναταράξεις στη Γαλλία. Διανοούμενοι και καλλιτέχνες συνέταξαν μανιφέστο με τίτλο «Κάτω τα χέρια από την πόρνη μου».
 
Το βασίλειο τους για ένα…γεράκι: Το «Γεράκι της Μάλτας», το αγαλματίδιο-ρέπλικα που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία  του Τζόν Χιούστον (1941), πουλήθηκε σε δημοπρασία  στη Νέα Υόρκη για το αστρονομικό ποσό των 4.085.000 δολαρίων. Τρελαμένοι συλλέκτες, κατά καιρούς, τα δίνουν «όλα» για ένα διάσημο κινηματογραφικό αντικείμενο. 
 
Πέντε πόλεις θέλουν να γίνουν …πρωτεύουσα: Πέντε πόλεις θα κονταροχτυπηθούν για την ανάληψη της πολιτιστικής πρωτεύουσας 2015. Ναύπλιο, Τρίπολη, Σύρος, Πειραιάς και Καλαμάτα, έχουν αρχίσει ήδη να δίνουν τη μάχη. Η μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχει βέβαια άσσο στο μανίκι: τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
 
Η ενήλικη γοητεία των παραμυθιών: «Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα…» Από την τρυφερότερη των ηλικιών, τότε που το παραμύθι έχει ψυχαγωγικό ή και νανουριστικό ρόλο μέχρι τα βαθιά μας γεράματα οι ιστορίες, οι πριγκίπισσες και τα βασιλόπουλα, οι κακές μάγισσες και μητριές παραμένουν σύμβολα συναισθημάτων, καταστάσεων και γεγονότων που συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή…
 
Θεατρική παιδεία από κούνια…
 
Ταξιδεύοντας «Έν Τήνω»
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Μικρά Αγγλία», «Εκεί που δεν το περιμένεις», «Behind the candelabra», «Runawayday», «Carrie», «Ο απρόσκλητος επισκέπτης»,  «Άη Βασίλης τζούνιορ».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15