search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει στις ευρωεκλογές

04.12.2013 15:47
Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει στις ευρωεκλογές - Media

Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει, πλέον, εντολή διακυβέρνησης της χώρας εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές του Μαΐου, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα των Financial Times. 

Η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει, πλέον, εντολή διακυβέρνησης της χώρας εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές του Μαΐου, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα των Financial Times. Σε συνέντευξη του σε βρετανικά ΜΜΕ (Financial Times, Reuters, BBC), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «σε αυτές τις ευρωεκλογές, οι πολίτες θα ψηφίσουν χωρίς φόβο, χωρίς τον φόβο της εκστρατείας που έκαναν οι αντίπαλοι μας το 2012, ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία όλα θα γίνουν έρημος». «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές με μεγάλη διαφορά, και φοβάμαι ότι και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και εκτίμησε ότι «για την κυβέρνηση θα είναι μια πραγματική καταστροφή». Όπως είπε «ο φόβος του κ. Σαμαρά είναι ότι θα είναι δύσκολο την επόμενη μέρα να συνεχίσει την εφαρμογή του προγράμματος (του μνημονίου) χωρίς να το στηρίζουν οι πολίτες». Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την πρόβλεψη ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν πριν το τέλος του επόμενου έτους.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29