search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:32
MENU CLOSE

Μακελειό στο υπουργείο Άμυνας της Υεμένης

05.12.2013 08:17
Μακελειό στο υπουργείο Άμυνας της Υεμένης - Media

Τουλάχιστον 20 άτομα έχασαν τη ζωή τους από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας και ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκαν την Πέμπτη το πρωί, στο υπουργείο Άμυνας της Υεμένης. 

 
Τουλάχιστον 20 άτομα έχασαν τη ζωή τους από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας και ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκαν την Πέμπτη το πρωί, στο υπουργείο Άμυνας της Υεμένης. 
 
Αρχικά καμικάζι οδήγησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητό του στην πύλη του υπουργείου προκαλώντας σφοδρότατη έκρηξη,
 
Ακολούθησε εισβολή ενόπλων στο κτήριο του υπουργείου, ανταλλαγή πυρών και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν του τουλάχιστον 20 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

 Μαύροι καπνοί καλύπτουν τον ουρανό πάνω από το κτίριο του υπουργείου, που βρίσκεται κοντά στο Μπαμπ αλ-Γιαμάν, στην είσοδο της παλιάς πόλης, στο κέντρο της Σαναά. 
 
Το υπουργείο με μία λιτή ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό που, ανέφερε ότι η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.
 
Η έκρηξη σημειώνεται τη στιγμή που η Υεμένη πλήττεται από αναζωπύρωση της βίας και ο εθνικός διάλογος για να εξέλθει η χώρα από μια δύσκολη μεταβατική περίοδο έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15