search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Τι είδε η Γιαπωνέζα;

05.12.2013 22:00
Τι είδε η Γιαπωνέζα; - Media

Πολλές φορές άνθρωποι καλούν τον έκτακτο αριθμό των αρχών για ψύλλου πήδημα.

Πολλές φορές άνθρωποι καλούν τον έκτακτο αριθμό των αρχών για ψύλλου πήδημα (μια μέρα θα πρέπει πάντως να δούμε πως πηδάει ο ψύλλος ώστε να έχουμε ακριβή κατανόηση της φράσης).

Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν στις κλήσεις και είναι βέβαιο ότι έχουν χαθεί εκατοντάδες εργατοώρες για σαχλαμάρες. Κάποιοι από αυτούς που καλούν πάσχουν από ψυχική πάθηση.  Άλλοι το βρίσκουν αστείο. Άλλοι θέλουν να τραβάνε το ενδιαφέρον.

Κανείς όμως δεν φτάνει την 44χρονη Γιαπωνέζα που σε διάστημα έξι μηνών τηλεφώνησε στον αριθμό της αστυνομίας (το δικό μας 100) περίπου 15.000 φορές!

Το κακό ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο όταν η γυναίκα για αδιευκρίνιστο λόγο άρχισε να καλεί συνεχώς την αστυνομία. Μετά τις αρχικές επισκέψεις, και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που να απειλεί την ασφάλεια της κυρίας, οι αρχές της έκαναν συστάσεις ώστε να πάψει να καλεί διαρκώς. Όταν εκείνη δεν συμμορφώθηκε, αναγκάστηκαν να την συλλάβουν και να της απαγγείλουν κατηγορίες για παρακώλυση της αρχής και άσκοπη κλήση των αστυνομικών δυνάμεων.

«Δεν θέλαμε να φτάσουμε εκεί αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Μία μέρα μας τηλεφώνησε 927 φορές» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Οσάκα.

Η κυρία, που μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε να έχει κάποια ψυχική πάθηση,  αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης που φτάνει τα 3 χρόνια και πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37