search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:56
MENU CLOSE

Κόβουν τα σταθερά τηλέφωνα στο υπουργείο Υγείας!!!

06.12.2013 11:36
Κόβουν τα σταθερά τηλέφωνα στο υπουργείο Υγείας!!! - Media

«Κόψτε όλα τα σταθερά τηλέφωνα στο υπουργείο. Αφήστε δυο-τρία μόνο για να μιλάμε μεταξύ μας»… Προσπαθώντας «να μπούμε στα παπούτσια» του Άδωνι Γεωργιάδη υποθέτουμε ότι κάπως έτσι πρέπει να δόθηκε η εντολή του… «αναμορφωτή» της Υγείας που άμεσα μετατράπηκε σε διαταγή προς εφαρμογή…

«Κόψτε όλα τα σταθερά τηλέφωνα στο υπουργείο. Αφήστε δυο-τρία μόνο για να μιλάμε μεταξύ μας»… Προσπαθώντας «να μπούμε στα παπούτσια» του Άδωνι Γεωργιάδη υποθέτουμε ότι κάπως έτσι πρέπει να δόθηκε η εντολή του… «αναμορφωτή» της Υγείας που άμεσα μετατράπηκε σε διαταγή προς εφαρμογή…
 
«Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι». Ένθερμος υποστηρικτής αυτής της πρακτικής φαίνεται ότι είναι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Μετά το μέτωπο που έχει ανοίξει με όλο τον ιατρικό κόσμο αποφάσισε τώρα να έρθει σε «ρήξη» με τα… σταθερά τηλέφωνα του υπουργείου του.
 
Ούτε λίγο ούτε πολύ το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να κόψει όλες τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις του υπουργείου διατηρώντας σε λειτουργία μόνο τα σταθερά τηλέφωνα της πολιτικής ηγεσίας και των διευθυντών. Η… πλέμπα του υπουργείου μπορεί να επικοινωνεί εντός, εκτός και επί τα αυτά με κινητά τηλέφωνα, με mail, με ταχυδρομικά περιστέρια ίσως, με σήματα καπνού ενδεχομένως αλλά πάντως όχι με το σταθερό του γραφείου.
 
Σύμφωνα με το έγγραφο που υπογράφει η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης και Τεχνικών Υποδομών το υπουργείο αποφάσισε:
«Την διακοπή, άμεσα, όλων των σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων που λειτουργούν στις υπηρεσίες που στεγάζονται στα κτίρια επί της οδού Αριστοτέλους 17 και 19.
Εξαιρούνται της ανωτέρω διακοπής τα σταθερά τηλέφωνα που λειτουργούν στα γραφεία: α) Της πολιτικής ηγεσίας (υπουργός, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς), β) των προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων και των προϊσταμένων των Διευθύνσεων  καθώς και γ) όσα λειτουργούν για fax, στα οποία και θα διακοπεί η επικοινωνία κινητής τηλεφωνίας».


Διαβάστε εδώ το έγγραφο σε μεγαλύτερη ανάλυση

Και όλα αυτά στο πλαίσιο, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, της ανάγκης εξορθολογισμού της δαπάνης της σταθερής τηλεφωνίας των γραφείων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας αλλά και την εντολή του Γενικού Γραμματέα Υγείας Π. Καλλίρη για διακοπή εντός του προσεχούς διαστήματος όλων των σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων.
 
Είναι τόσο πολυέξοδο το υπουργείο Υγείας και ο εξορθολογισμός της τηλεφωνικής δαπάνης που ο υπουργός Υγείας αποφάσισε και διέταξε να πέσει μαχαίρι σε όλα τα σταθερά τηλέφωνα ή μήπως ο Άδωνις τα έκοψε έτσι κι αλλιώς για να δείξει ότι κάνει περικοπές;
 
Η συγκεκριμένη απόφαση ξεπερνά κάθε φαντασία, αν και με τον Άδωνι πάντα μπορείς να περιμένεις «τα καλύτερα»… 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:55