search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:04
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: «Οι μέρες που λαχταράμε όλοι θα ΄ρθούν»

08.12.2013 18:42
Κουτσούμπας: «Οι μέρες που λαχταράμε όλοι θα ΄ρθούν» - Media

«Δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος αγώνας, δεν υπάρχει κατάκτηση του λαού μας που το ΚΚΕ να μην πρωτοστάτησε ή να μην βρέθηκε στην πρώτη γραμμή χωρίς να λογαριάσει κόπους, στερήσεις, διώξεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.


«Δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος αγώνας, δεν υπάρχει κατάκτηση του λαού μας που το ΚΚΕ να μην πρωτοστάτησε ή να μην βρέθηκε στην πρώτη γραμμή χωρίς να λογαριάσει κόπους, στερήσεις, διώξεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του στην πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το κόμμα απευθύνεται σε όλους καλώντας τους να αξιοποιήσουν την πείρα που έχουν αυτά τα χρόνια και να σκεφθούν τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ σχετικά με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, την ΟΝΕ και το ευρώ «τότε που το ΚΚΕ τα καταψήφιζε, όταν όλοι μαζί -και οι σημερινοί οπαδοί της δραχμής- πανηγύριζαν», τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας.

«Ο 21ος αιώνας θα είναι αιώνας νέων επαναστάσεων, νέων εξεγέρσεων, της ανίκητης πορείας του σοσιαλισμού- κομμουνισμού. Οι μέρες που λαχταράμε όλοι θα ΄ρθούν. Ο πάγος που ράγισε με την Κομμούνα του Παρισιού για 72 μέρες, ο πάγος που έσπασε με την Οκτωβριανή επανάσταση το 1917 για 72 χρόνια και που την ακολούθησαν κι άλλες δεκάδες επαναστάσεις και εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο, αυτός ο πάγος που έσπασε και ο δρόμος που επιτέλους χαράχτηκε, εμείς οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες, οι κνίτες και οι κνίτισσες, οι προλετάριοι της χώρας μας, όλων των χωρών του κόσμου, καλούμαστε να τον κατακτήσουμε και να τον περπατήσουμε στον 21ο αιώνα μέχρι τέλους, οριστικά και αμετάκλητα αυτήν τη φορά», κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10