search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:05
MENU CLOSE

Αποσύρει τη στήριξή της στους διοικητικούς υπαλλήλους η ΟΔΠΤΕ

09.12.2013 08:38
Νέες 24ωρες απεργίες στο ΕΚΠΑ – πρόταση μομφής κατά του προεδρείου του Συλλόγου (Video) - Media

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε στη συνεδρίασή της σήμερα το πρωί η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ).

 
Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε στη συνεδρίασή της σήμερα το πρωί η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ).
 
Η Ομοσπονδία παύει πλέον να καλύπτει τους απεργούς διοικητικούς υπαλλήλους, πράγμα που σημαίνει πως από τη στιγμή που η απεργία έχει κριθεί παράνομη μπορεί κάποιος να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ζητήσει το άνοιγμα του Καποδίστριακου.
 
Πλέον τις εξελίξεις αναμένεται να καθορίσει η γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11 το πρωί. Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η απεργιακή Επιτροπή θα προτείνει τη συνέχιση της απεργίας.
 
Να σημειωθεί πως η απεργία στο Εθνικό Μετσόβιο πολυτεχνείο σταματάει σήμερα με τους διοικητικούς υπαλλήλους να επιστρέφουν στις θέσεις εργασίας τους. Ο διάλογος με το υπουργείο βέβαια συνεχίζεται, ενώ οι εργαζόμενοι κάθε Πέμπτη θα πραγματοποιούν γενική συνέλευση για να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον διάλογο με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10