search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Του Πάγκαλου του αρέσουν οι «58» αλλά όχι το «σημιταριό»

10.12.2013 11:29
Φορτσάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει ο Πάγκαλος - Media

Υποστηρικτής των «58» για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέροντας ωστόσο ότι «έχει συρρεύσει όλο το "σημιταριό" και προσπαθεί να κάνει την κίνηση των 58 σαν να είναι δική του».  

Υποστηρικτής της πρωτοβουλίας των «58» για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέροντας ωστόσο ότι «έχει συρρεύσει όλο το "σημιταριό" και προσπαθεί να κάνει την κίνηση των 58 σαν να είναι δική του». Σύμφωνα με τον Θ. Πάγκαλο, η κίνηση των «58» πρέπει να κατέβει στις ευρωεκλογές.  
 
Μιλώντας στον Βήμα FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολιάζοντας την πρωτοβουλία των «58» δήλωσε: «Το υποστηρίζω, όμως. Τι άλλο να πω; Εάν δεν θεωρείτο καπέλωμα η παρουσία μου, όπως κινδύνευε να θεωρηθεί, θα πήγαινα. Αν υπήρχε τρόπος να μην είναι τόσο εμφανής η παρουσία μου, θα πήγαινα. Αλλά, με συγχωρείτε, δεν θεωρώ και τόσο ευχάριστο το γεγονός ότι πήγε εκεί ο κ. Σημίτης. Ο κ. Βενιζέλος πήγε εκεί, διότι είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυτό εκφράζει την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί και αυτό είναι μια θετική κίνηση. Τι πάει να πει πρώην πρωθυπουργός; Ο κ. Σημίτης μάς οδήγησε στην ήττα και κάλυψε αυτά που συνέβησαν από το 2002 μέχρι την ήττα».
 
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σημείωσε ακόμα ότι «Με τον εκτελωνισμό των παλαιών που αναζητούν με αυτόν τον τρόπο να βρουν μια θέση στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και έχουν το ψώνιο σε μεγάλη ηλικία να μην καταλαβαίνουν ότι η ζωή κάποτε τελειώνει και τα αξιώματα κάποτε έχουν ένα ηλικιακό όριο που δεν τίθεται για όρους ρατσισμού ούτε είμαι υπέρ του οι άνθρωποι που είναι πάνω από μια ηλικία πρέπει να αποσυρθούν από τα δημόσια αξιώματα. Δεν μπορεί, δηλαδή, ο πρωθυπουργός να είναι 80 ετών. Ξέρετε τι ψώνια υπάρχουν; Ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι 90 ετών. Είναι καιρός να περάσουμε σε νέες ηλικίες, διότι έχουμε καταντήσει σαν την κομμουνιστική Κίνα, όπου το Πολιτικό Γραφείο έχει μέσο όρο 75 ετών».
 
Για τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ που βρέθηκαν στην εκδήλωση της πρωτοβουλίας των «58» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας εξέφρασε την ικανοποίηση του σημειώνοντας παράλληλα ότι πιστεύει ο ίδιος ότι η κίνηση των «58» πρέπει να κατέβει στις ευρωεκλογές.
 
«Θα ήταν αστέρια στην Ευρωβουλή αυτοί. Να τους κατεβάσουν στις ευρωεκλογές και να έχουμε την ευκαιρία να τους ψηφίσουμε, διότι δεν θέλω να ξαναψηφίσω τον Αυγερινό ή τον Σημίτη ή τον εαυτό μου. Θέλω να ψηφίσω αυτόν τον Παπαδόπουλο, κάποιον σαν αυτόν και άλλους τέτοιους νέους ανθρώπους, 25άρηδες που δεν τους γνωρίζω και ελπίζω να είναι καλοί». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:32