search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:09
MENU CLOSE

Απόδραση από την τουαλέτα…

12.12.2013 22:00
Οι 8 «βρώμικοι» λόγοι που οι πόρτες στις δημόσιες τουαλέτες ανοίγουν προς τα μέσα (video) - Media

Η ταινία «Shawshank Redemption» (στα ελληνικά προβλήθηκε με τον τίτλο «Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέϊγουορθ») εκτός από αριστουργηματική πλοκή και εξαιρετικές ερμηνείες, έδωσε στο κοινό και ιδέες για τη σωστή αντίδραση σε δύσκολες καταστάσεις.

Η ταινία «Shawshank Redemption» (στα ελληνικά προβλήθηκε με τον τίτλο «Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέϊγουορθ») εκτός από αριστουργηματική πλοκή και εξαιρετικές ερμηνείες, έδωσε στο κοινό και ιδέες για τη σωστή αντίδραση σε δύσκολες καταστάσεις.

Αυτό προφανώς είχε στο μυαλό της η Κάρεν Πέριν και γλίτωσε από μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Η γυναίκα εργάζεται ως γραμματέας σε μεγάλη εταιρεία και την περασμένη Παρασκευή είχε μείνει τελευταία στο γραφείο, ετοιμάζοντας τις λεπτομέρειες για ένα επαγγελματικό ταξίδι του προϊσταμένου της.

Λίγο πριν από τις 10 το βράδυ τηλεφώνησε στον σύζυγό της ότι έφευγε για το σπίτι, μάζεψε τα πράγματα της και πριν ξεκινήσει πήγε μέχρι την τουαλέτα.  Αφού τελείωσε, πήγε προς την πόρτα και προσπάθησε να γυρίσει το πόμολο αλλά μάταια. Γύρισε στο νιπτήρα και ‘έπλυνε το πρόσωπό της για να μην την πιάσει πανικός αλλά δεν βοήθησε. Πήγε ξανά να γυρίσει το πόμολο αλλά αυτό αρνείτο πεισματικά να υπακούσει.

Έσπρωξε, την πόρτα, κλώτσησε το πόμολο αλλά τίποτα καλό δεν γινόταν.
Τότε ήταν που κατάλαβε ότι ήταν παγιδευμένη στην τουαλέτα, χωρίς τηλέφωνο και χωρίς να ξέρει κανείς που είναι. Αφού ξεπέρασε την αρχική απογοήτευση και το κλάμα άρχισε να παίρνει τις πετσέτες χειρός και να τις πετάει από τη χαραμάδα της πόρτας μήπως και κάποιος από τους φύλακες δει στο μόνιτορ τις κινήσεις αλλά εις μάτην.

Αφού πέρασαν αρκετές ώρες, σκέφτηκε να σκαρφαλώσει μήπως και φτάσει στον αεραγωγό.  Τα κατάφερε αλλά δεν χωρούσε να μπει μέσα. Βρήκε όμως εκεί μια μεταλλική ράβδος μήκους ενός μέτρου και τότε της ήρθε η ιδέα να σκάψει τον τοίχο.
Ξεκίνησε σιγά – σιγά με τον σωλήνα να χτυπάει τον τοίχο δίπλα στην πόρτα και εκατοστό το εκατοστό κατάφερε να δημιουργήσει μια τρύπα αρκετή ώστε να περάσει το χέρι της και να ανοίξει το πόμολο από έξω.

Τηλεφώνησε αμέσως στον άντρα της που την έψαχνε στους δρόμους αφού είχαν περάσει οκτώ ώρες από την τελευταία τους επικοινωνία και όταν η περιπέτειά της έγινε γνωστή πήρε και μία εβδομάδα άδεια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:07