search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Νέος Chief Operating Officer της Γενικής Τράπεζας

12.12.2013 18:26
Νέος Chief Operating Officer της Γενικής Τράπεζας - Media

Καθήκοντα Chief Operating Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γενικής Τράπεζας αναλαμβάνει από την 15η Ιανουαρίου 2014, ο κ. Ευάγγελος Κάββαλος.

 
Καθήκοντα Chief Operating Officer και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Γενικής Τράπεζας αναλαμβάνει από την 15η Ιανουαρίου 2014, ο κ. Ευάγγελος Κάββαλος.
 
Ο κ. Κάββαλος θα έχει την ευθύνη των τομέων της Πληροφορικής, Τραπεζικών Εργασιών & Λειτουργιών, Οργάνωσης, Προμηθειών, Ελέγχου Κόστους, Συμβάσεων, Υποδομών και Ασφάλειας της Τράπεζας.
 
Πρόκειται για άτομο με πολυετή  εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο. Από το 1995, εργάστηκε στον όμιλο Eurobank και τα τελευταία εννέα χρόνια κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή, επικεφαλής του τομέα Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου. Παράλληλα, συμμετείχε και στα διοικητικά συμβούλια θυγατρικών εταιρειών του ομίλου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίου  M.B.A. από το Adelphi University της Νέας Υόρκης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22