search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Σύνοδοι κορυφής από χρυσάφι

29.05.2010 13:51
Σύνοδοι κορυφής από χρυσάφι - Media

Η διεθνείς οικονομική κρίση φαίνεται ότι δεν επηρεάζει και δεν περιορίζει ούτε στο ελάχιστο τα υπέρογκα ποσά που σπαταλούν οι χώρες για να πραγματοποιηθούν σύνοδοι κορυφής. Όπως ανακοινώθηκε, οι σύνοδοι κορυφής των G8 και των G20  που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Οντάριο του Καναδά, θα στοιχίσουν  ένα δισεκατομμύριο 100 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Η διεθνείς οικονομική κρίση φαίνεται ότι δεν επηρεάζει και δεν περιορίζει ούτε στο ελάχιστο τα υπέρογκα ποσά που σπαταλούν οι χώρες για να πραγματοποιηθούν σύνοδοι κορυφής.

Όπως ανακοινώθηκε, οι σύνοδοι κορυφής των G8 και των G20  που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο στο Οντάριο του Καναδά, θα στοιχίσουν  ένα δισεκατομμύριο 100 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο  ηγέτης του καναδικού κόμματος των Νεοδημοκρατών Τζάκ Λέιτον, χαρακτήρισε το κόστος ως απαράδεκτο από μια κυβέρνηση που υπόσχεται σφιχτά οικονομικά μέτρα. Σε κοινή γραμμή κινήθηκε και ο βουλευτής των Φιλελευθέρων Μάρκ Χόλαντ όπου είπε πως πρόκειται για τις “72 πιο ακριβές ώρες στην καναδική ιστορία”.

Μετά την έντονη αντίδραση η γενική ελεγκτής του Καναδά, Σίλα Φρέιζερ, ανακοίνωσε πως θα εξετάσει τον υψηλό προϋπολογισμό.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03