search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Κηδεύτηκε ο Πολ Γουόκερ

15.12.2013 09:20
Κηδεύτηκε ο Πολ Γουόκερ - Media

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ηθοποιό Πολ Γουόκερ.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ηθοποιό Πολ Γουόκερ.
 
Δύο εβδομάδες μετά το θάνατό του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι στάχτες του 40χρονου πρωταγωνιστή της ταινίας Fast and Furious και δημοφιλούς αμερικανού ηθοποιού Πολ Γουόκερ, ενταφιάστηκαν το Σάββατο στο νεκροταφείο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων.
 
Ο 40χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στις 30 Νοεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον φίλο του Ρότζερ Ρόντας συγκρούστηκε σε κολόνα και τυλίχτηκε στις φλόγες προκαλώντας το θάνατο των δύο ανδρών.
 
Το περασμένο Σαββατοκύριακο χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε μια επιμνημόσυνη δέηση, την οποία οργάνωσαν οι θαυμαστές του, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του άτυχου ηθοποιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00