search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02
MENU CLOSE

Πόσους χωράει το Ακροπόλ;

16.12.2013 06:44

«Είδαν την απήχηση που είχε η συγκέντρωση των "58" – που έγιναν 1058 – στο Ακροπόλ και θορυβήθηκαν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της Κεντροαριστεράς…».

«Είδαν την απήχηση που είχε η συγκέντρωση των "58" – που έγιναν 1058 – στο Ακροπόλ και θορυβήθηκαν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της Κεντροαριστεράς…».

Κάπως έτσι ερμήνευσαν ορισμένες εφημερίδες την εκδήλωση που είχε ως στόχο να βάλει τα θεμέλια της ελληνικής «Ελιάς» και να την θάψει βαθιά για να μην μπορεί να φυτρώσει ούτε κλαράκι στον κεντροαριστερό χώρο!

Τι να πρωτοπεί κανείς;

– Για το… θαύμα  στο Ακροπόλ, όπου ξαφνικά, χώρεσε τρεις χιλιάδες νοματαίους; (σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Νέων)

– Για το ότι εμφανίστηκε ο Σημίτης για να (ξανα)χαιρετηθεί με καμιά εκατοστή δικούς του, οι οποίοι δεν ήξεραν, δεν είδαν, δεν είχαν ευθύνη για όσα επί χρόνια συνέβαιναν επί κυβερνήσεως του;

– Για το ότι εμφανίστηκε ως αρχηγός της κίνησης ο Τάσος Γιαννίτσης, ο οποίος δεν μπορεί να μιλήσει ούτε σε… καφενείο, αν είναι μέσα κάνα δυο πελάτες, εκτός από τον καφετζή; (Βέβαια μιλούσε με άνεση όταν ήταν πρόεδρος στα ΕΛΠΕ με παχυλούς μισθούς στον ίδιο και στα μεγαλοστελέχη).

– Για ότι ήταν εκεί – και μέσα σε όλες τις ζυμώσεις του χώρου – ο φίλος μου ο Νίκος Μπίστης, του οποίου η παρουσία, είναι κάτι σαν το, «συμμετέχει και ο Γιώργος Νταλάρας»!

– Για το ότι πέρασε από εκεί ο Βενιζέλος για τσεκάρισμα του στυλ, «να δω πόσοι είστε, ποιοι είστε και αν χωράει το "μαγαζί"  όλους τους εγωισμούς μας…».

– Όχι πέστε μου αν εσείς βγάλατε κάτι πιο σημαντικό από την συγκέντρωση των "58" για να το προσθέσω στα συμπεράσματά μου.

Αν όχι, μήπως θα ήταν μια καλή ιδέα να μείνουν "58" να γράφουν κάνα άρθρο στα Νέα – κατά κανόνα υπερασπιζόμενοι την τρόικα και τις επιλογές της, αντί να ψάχνονται να γίνουν 1058, ή 2058, ή…. αλλά μάλλον πολλούς λέω…

Γιατί, αν γίνουν πάνω από 2058,  θα προκύψει το σοβαρό ερώτημα: Πως θα χωρέσουν στο Ακροπόλ;

Ε, μην τους βάζουμε και δύσκολα, τέτοιες εποχές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:02