search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:35
MENU CLOSE

Εκτελέστηκε ο δράστης της επίθεσης σε νηπιαγωγείο της Κίνας

30.05.2010 08:02
Εκτελέστηκε ο δράστης της επίθεσης σε νηπιαγωγείο της Κίνας - Media

Εκτελέστηκε την Κυριακή ο Ξου Γιουγιάν, μετά την καταδίκη του για την επίθεση σε σχολείο στην ανατολική Κίνα, κατά την οποία μαχαίρωσε 29 παιδιά και 3 δασκάλους.

Εκτελέστηκε την Κυριακή ο Ξου Γιουγιάν, μετά την καταδίκη του για την επίθεση σε σχολείο στην ανατολική Κίνα, κατά την οποία μαχαίρωσε 29 παιδιά και 3 δασκάλους.

Η σειρά επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν σε σχολεία και νηπιαγωγεία στην Κίνα, με 27 νεκρούς και πάνω από 80 τραυματίες, είχαν σαν αποτέλεσμα να προκαλέσουν σοκ και να επιβληθούν αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας.

Ο Ξου, καταδικάστηκε σε θάνατο την 15η Απριλίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, μετά την επίθεσή του σε νηπιαγωγείο στην πόλη Ταϊσίνγκ στην επαρχία Τζιάνγκσου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα, ο Ξου φέρεται να είχε ομολογήσει πως κίνητρό του ήταν να ξεσπάσει “την οργή του ενάντια στην κοινωνία. . . είχε χάσει χρήματα σε τυχερά παιγνίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες, και αντιμετώπιζε επίσης προβλήματα στην προσωπική του ζωή”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50