search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Ματαιώθηκε το ταξίδι Σαμαρά στο Μπακού μετά τη βλάβη του αεροσκάφους

16.12.2013 16:30
Περιπέτεια στον αέρα για τον Αλέξη Τσίπρα - Τί συνέβη στην πτήση για Θεσσαλονίκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος - Media

Ματαιώθηκε τελικά το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μετά τη βλάβη που παρουσίασε εν πτήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Ματαιώθηκε τελικά το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Πριν από την ματαίωσή του, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είχε παρουσιάσει βλάβη με αποτέλεσμα ένα τέταρτο μετά την απογείωσή του για την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Όπως αναφέρεται, η δοκιμαστική πτήση, που έγινε μετά τον έλεγχο, έδειξε ότι το αεροσκάφος δεν είναι ασφαλές, ενώ δεν υπάρχει άλλος τρόπος μετάβασης της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Μπακού.
 
Η βλάβη εντοπίστηκε, ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από τα Μέθανα.
 
Ο πρωθυπουργός επρόκειτο να συμμετάσχει στην εκδήλωση υπογραφής της έναρξης του Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP και του κοιτάσματος «Σαχ Ντενίζ 2».
 
Κατά την επίσκεψη επρόκειτο επίσης να υπογραφεί και η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του ΔΕΣΦΑ μεταξύ του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Κωνσταντίνου Μανιατόπουλου και του Προέδρου της Socar κ. Ρόβναγκ Αμπντουλάγιεφ, παρουσία του Προέδρου του Αζερμπαϊτζάν κ. Ιλχάμ Αλίγιεφ και του Έλληνα Πρωθυπουργού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:55