search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20
MENU CLOSE

Η «Πίπι φακιδομύτη» μεγάλωσε…

17.12.2013 22:00
Η «Πίπι φακιδομύτη» μεγάλωσε… - Media

Το σουηδικό παραμύθι της Άστριντ Λίντγκρεν έγινε παγκόσμια επιτυχία και παίχτηκε σε πολλές χώρες του κόσμου –κυρίως στη δεκαετία του 1980.

Το σουηδικό παραμύθι της Άστριντ Λίντγκρεν έγινε παγκόσμια επιτυχία και παίχτηκε σε πολλές χώρες του κόσμου –κυρίως στη δεκαετία του 1980.

Στις ΗΠΑ το ρόλο της «Πίπι» έπαιζε η Τάμι Έριν. Η κοπέλα έγινε σταρ για ένα διάστημα αλλά με το τέλος της παιδικής σειράς έσβησε το αστέρι της και η καριέρα της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Για τα λεγόμενα «παιδιά – θαύματα» της σόου μπίζνες η προσγείωση στην πραγματικότητα είναι σκληρή και δύσκολη.

Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είναι πολλές φορές η κατάληξη και η Τάμι έμεινε με τις αναμνήσεις του λαμπερού παρελθόντος αφού ως ενήλικη δεν είχε και μεγάλη πέραση.

Προ ημερών, οδηγώντας υπό την επήρεια ουσιών κόντεψε να τρακάρει με το μισό Λος Άντζελες. Έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα σε διαφορετικά μέρη της πόλης και όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την μαζέψουν διαπίστωσαν ότι ήταν «εκτός ελέγχου». Από τα καμώματά της ένας άνθρωπος μεταφέρθηκε (ευτυχώς με ελαφρά τραύματα)  στο νοσοκομείο και η πρώην σταρ κρατείται ακόμη και έχει οριστεί εγγύηση 100.000 δολαρίων για να βγει από το τμήμα.

Η Τάμι έχει κάποια λεφτά στην άκρη αφού προ καιρού είχε κυκλοφορήσει μια σεξοταινία της στο διαδίκτυο η οποία της απέφερε ένα καλό ποσό. Είχε μάλιστα τσακωθεί με τον πρώην φίλο της (τον παρτενέρ στην ταινία) για το ποιος θα έχει τα δικαιώματα αλλά κέρδισε την υπόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19