search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:54
MENU CLOSE

«Χέρι Βοηθείας»

23.12.2013 22:00
«Χέρι Βοηθείας» - Media

Το πρόγραμμα «Χέρι Βοηθείας» ξεκίνησε ως μία ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank , στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της το 2012.

Το πρόγραμμα «Χέρι Βοηθείας» ξεκίνησε ως μία ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Alpha Bank , στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της το 2012. Κύριο μέλημα, κατά τον σχεδιασμό του προγράμματος, ήταν και παραμένει η υποστήριξη αφενός ευπαθών ομάδων (άποροι, πολύτεκνοι, ηλικιωμένοι) και αφετέρου η στήριξη ελληνικών επιχειρήσεων, από τις οποίες προμηθεύτηκε η τράπεζα τρόφιμα. Συγκεκριμένα, η αγορά των προϊόντων πραγματοποιήθηκε από τις εταιρείες: ΜΕΛΙΣΣΑ (ζυμαρικά), AGRINO (ρύζι), ΦΛΟΚΟΣ (κονσέρβες), ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ (αλεύρι), ΦΑΚΛΑΡΗΣ (λάδι), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (μπισκότα), 3Α (φασόλια), ΚΡΟΝΟΣ (κομπόστα), ΓΕΩΦΡΟΥΤΑ ΕΛΛΑΣ (Σύκα Ευβοίας), ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ (ελιές Καλαμών), ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ (μέλι), ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ'ΑΒΕΕ (χαλβάς).
 
Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια του 2012, το πρόγραμμα κάλυψε γεωγραφικά περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης και του Νομού Αττικής και περιχώρων, ενώ η διανομή συνεχίστηκε και το 2013. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2013, καρότσια με ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, αλεύρι, λάδι, αποξηραμένα φρούτα, μπισκότα, χαλβά, ελιές και μέλι παραδόθηκαν σε ενορίες στην Ξάνθη, την Κοζάνη, το Καρπενήσι και την Ηγουμενίτσα, ενώ τον Δεκέμβριο του 2013 τα τρόφιμα παραδόθηκαν σε ενορίες των Μητροπόλεων Νικαίας, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας καθώς και στη Μητρόπολη Πατρών.
 
Συνολικά για το 2012 και το 2013 παραδόθηκαν 8.000 καρότσια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:52