search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:04
MENU CLOSE

Η Λυρική στους δρόμους

24.12.2013 22:00
Η Λυρική στους δρόμους - Media

Πριν ακόμα λήξει, ενώ συνήθως πρέπει να περιμένουμε ώς την τελευταία στιγμή και πολλές φορές και περισσότερο, ανανεώθηκε η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή της Λυρικής Σκηνής Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Πριν ακόμα λήξει, ενώ συνήθως πρέπει να περιμένουμε ώς την τελευταία στιγμή και πολλές φορές και περισσότερο, ανανεώθηκε η θητεία του καλλιτεχνικού διευθυντή της Λυρικής Σκηνής Μύρωνα Μιχαηλίδη. Αυτονόητο, θα έλεγε κανείς, μια και η Λυρική είναι η μόνη, ίσως, που μπορεί να διηγηθεί ένα αληθινό success story . Πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν ανέλαβε, πολλοί την είχαν για… λουκέτο. Όμως μαζεύτηκε οικονομικά, μείωσε το χρέος της κατά 73%, ανοίχτηκε προς τα έξω, πλησίασε εκείνη το κοινό και τώρα μπόρεσε να ανακοινώσει, δικαίως υπερήφανα, ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα για τα δύο επόμενα χρόνια. Δεν έτυχε, πέτυχε. Και όλα ξεκίνησαν από την πεποίθηση των υπευθύνων της, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση για την ανακοίνωση του νέου προγράμματος, πως «ο πολιτισμός είναι για όλους». Βγαίνοντας σε δρόμους, πλατείες, λιμάνια, γοήτευσε το κοινό και απέδειξε πως δεν υπάρχει μια τέχνη για λίγους και τραγουδιστικές μόδες για πολλούς. Αυτό είναι σημαντικότερο επίτευμα και από τη μείωση του χρέους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03