search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:25
MENU CLOSE

Κύριοι αποτύχατε για τέταρτη φορά….

20.12.2013 06:23
Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά - Media

Τα φέραμε από δω, τα φέραμε από κει, άντε ξανά τα ίδια, τα ίδια απ' την αρχή… το Ευρωκοινοβούλιο έβγαλε και πάλι αποτυχημένη την τρόικα στο θέμα της Ελλάδας!!!

Τα φέραμε από δω, τα φέραμε από κει, άντε ξανά τα ίδια, τα ίδια απ' την αρχή… το Ευρωκοινοβούλιο έβγαλε και πάλι αποτυχημένη την τρόικα στο θέμα της Ελλάδας!!! Τα Μνημόνια επισημαίνει αύξησαν αντί να μειώσουν το χρέος! Οι «βόμβες» αυτές έσκασαν στο προσχέδιο του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης που εντάχθηκαν στο μνημόνιο.
 
Ειδικότερα τη μελέτη υπογράφουν  ο Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης, Ότμαρ Κάρας και ο Γάλλος Σοσιαλδημοκράτης, Λιέμ Οάνγκ Νγκοκ και λένε σε ότι αφορά την Ελλάδα, ότι είναι σκέτη αποτυχία και υπάρχει κίνδυνος  μετά από τέσσερα χρόνια μνημονίου, η χώρα μας  να οδηγηθεί σε χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ.
 
Με λίγα λόγια οι συντάκτες του πορίσματος καταρρίπτουν success story και ότι άλλο  μας τσαμπουνάνε!!!
 
Βέβαια Σαμαράς και Μπένι  κάνουν γαργάρα τα περί αποτυχίας και βγάζουν τα στελέχη τους παγανιά να λένε  πώς οι «κόποι των Ελλήνων πιάνουν τόπο» και πως «… έρχεται η ανάπτυξη»…
 
Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας άλλη μια φορά και μας κρύβουν το γεγονός ότι  πάρα τις θυσίες των Ελλήνων η χωρά κινδυνεύει να πεταχτεί από το ευρώ… Με τη διαφορά ότι αν συμβεί αυτό σήμερα, η χώρα είναι υποθηκευμένη και οι Έλληνες έχουν χάσει τις περιουσίες τους και τα κυριαρχικά τους δικαιώματα. Τόσο απλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:24