search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:12
MENU CLOSE

Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών (Video)

20.12.2013 12:52
Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών (Video) - Media

Ένταση σημειώθηκε στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, όταν τα ΜΑΤ απαγόρευσαν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την είσοδο της Βουλής.


Ένταση σημειώθηκε στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, όταν τα ΜΑΤ απαγόρευσαν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την είσοδο της Βουλής.
 

Στο ύψος των λουλουδάδικων οι διαδηλωτές ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα ΜΑΤ, στα οποία οι αγρότες πρόσφεραν πορτοκάλια.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεψαν σε εκπροσώπους των διαδηλωτών να προσεγγίσουν την είσοδο του κοινοβουλίου, και αγρότες πέταξαν πορτοκάλια.

Νωρίτερα ένταση σημειώθηκε και στην οδό Σταδίου, όταν η αστυνομία απαγόρευσε στους αγρότες να διανείμουν δωρεάν πορτοκάλια στο Σύνταγμα, και σταμάτησε το φορτηγό που μετέφερε τα φρούτα στο ύψος της Παλιάς Βουλής.

 

Κατόπιν διαπραγματεύσεων, τα πορτοκάλια ξεφορτώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη, όπου έφθασαν οι αγρότες και τα κουβάλησαν μέχρι την πλατεία Συντάγματος στους ώμους.

Περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας έφθασαν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την φορολόγηση των αγροτεμαχίων έξω από τη Βουλή, όπου και σκοπεύουν να παραμείνουν μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:11