search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Γιορτινά δέντρα από γάλα στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου

20.12.2013 17:37
666661387562044

Ένα δέντρο φτιαγμένο από κουτιά με γάλα για παιδιά, έστησαν στα Προπύλαια για τέταρτη συνεχή χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου καλώντας του πολίτες να περάσουν από το σημείο για να αφήσουν τη δική τους προσφορά.

Ένα δέντρο φτιαγμένο από κουτιά με γάλα για παιδιά, έστησαν στα Προπύλαια (φωτό) για τέταρτη συνεχή χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου καλώντας του πολίτες να περάσουν από το σημείο για να αφήσουν τη δική τους προσφορά.

Πέραν των Αθηνών, φέτος στήθηκαν ανάλογα δέντρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος.
Στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας & Τσιμισκή, στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου και στα Χανιά στην πλατεία 1866.

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεργάστηκαν στην Αθήνα με τους Atenistas και στη Θεσσαλονίκη με τους thessalonistas και την ομάδα κρουστών του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημέων Ατόμων «ΑΡΓΩ».

Το 2012 συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 55.000 κουτιά γάλα και 4 τόνοι τρόφιμα. Οι άνθρωποι των ΓτΚ ευελπιστούν ότι και φέτος θα συγκεντρωθούν ανάλογες ποσότητες, οι οποίες θα διατεθούν στα φτωχά παιδιά της πόλης, που θα επισκεφτούν τα πολυιατρεία της οργάνωσης.

Εκτός από κουτιά με γάλα, οι ΓτΚ συγκεντρώνουν βρεφικό γάλα σε σκόνη, παιδικές τροφές, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι και ζάχαρη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:20