search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:26
MENU CLOSE

51,5 εκατ. ευρώ για τη θέρμανση νοσοκομείων, σχολείων και το επίδομα πετρελαίου

23.12.2013 12:43
Σταϊκούρας κατά κυβέρνησης: Δε σας στηρίζουμε γιατί δεν έχετε συγκροτημένο εθνικό σχέδιο - Media

Τη χορήγηση κονδυλίων συνολικού ύψους 51,5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό, για τις ανάγκες θέρμανσης νοσοκομείων και σχολείων της χώρας, καθώς και για προκαταβολές για το επίδομα θέρμανσης, ανακοίνωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.
 

Τη χορήγηση κονδυλίων συνολικού ύψους 51,5 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό, για τις ανάγκες θέρμανσης νοσοκομείων και σχολείων της χώρας, καθώς και για προκαταβολές για το επίδομα θέρμανσης, ανακοίνωσε ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
 
Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας:
 
– Χορηγούνται στο υπουργείο Υγείας, 10 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες θέρμανσης νοσοκομείων του ΕΣΥ, κυρίως σε ορεινές περιοχές της χώρας.
 
– Στο υπουργείο Εσωτερικών, χορηγούνται 4 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες θέρμανσης των σχολικών μονάδων (συνολικά εφέτος έχουν διατεθεί για τον συγκεκριμένο σκοπό 12 εκατ. ευρώ, έναντι 7 εκατ. ευρώ πέρυσι).
 
– Χορηγούνται επιπλέον 37,5 εκατ. ευρώ ως προκαταβολές σε δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης. Σημειώνεται, ότι πριν από ένα μήνα χορηγήθηκαν ακόμη 22 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό εφέτος να ανέρχεται σε 140 εκατ. ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33