search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:38
MENU CLOSE

8 προσαγωγές απεργών του «Παπουτσάνη»

24.12.2013 09:17
8 προσαγωγές απεργών του «Παπουτσάνη» - Media

Σε 8 προσαγωγές απεργών της σαπωνοποιίας «Παπουτσάνης» στη Χαλκίδα και συνδικαλιστών πρωτοβάθμιων σωματείων της περιοχής προχώρησε η αστυνομία.

 
Σε 8 προσαγωγές απεργών της σαπωνοποιίας «Παπουτσάνης» στη Χαλκίδα και συνδικαλιστών πρωτοβάθμιων σωματείων της περιοχής προχώρησε η αστυνομία.
 
Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης απεργούν σήμερα για δεύτερη μέρα, απαιτώντας να ανακληθούν οι 6 απολύσεις συναδέλφων τους.
 
Οι 8 προσαχθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας, ενώ έξω από το τμήμα απεργοί και πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, απαιτώντας να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συλληφθέντες.
 
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας αναφέρει:
 
«Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του "Παπουτσάνη" από την πρώτη μέρα της απεργιακής τους κινητοποίησης.
 
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην απόφαση της γενικής συνέλευσης για τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, προκειμένου να παρθούν πίσω οι απολύσεις που έγιναν στο εργοστάσιο της Ριτσώνας. Προστατεύουμε το δικαίωμα στην εργασία!
 
Οι μεγαλοεργοδότες δε μοιράστηκαν μαζί μας τα κέρδη τους. Δε θα γίνουμε μαξιλαράκι τους για να δεχτούμε εμείς τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Καμία ποινικοποίηση των αγώνων!
 
Να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς καμία κατηγορία οι συλληφθέντες – απεργοί και απολυμένοι συναγωνιστές!
 
Να παρθούν πίσω άμεσα όλες οι απολύσεις!».
  
(με πληροφορίες από 902.gr, eviatop.blogspot.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:37