search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Ακυβέρνητο σκάφος με μετανάστες έδεσε τελικά στην Πύλο

25.12.2013 13:27
Ακυβέρνητο σκάφος με μετανάστες έδεσε τελικά στην Πύλο - Media

Μετά από μεγάλη ολονύχτια ταλαιπωρία το ακυβέρνητο σκάφος με τους περίπου 120 Αφγανούς και Σύρους μετανάστες έδεσε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο λιμάνι της Πύλου.

Μετά από μεγάλη ολονύχτια ταλαιπωρία το ακυβέρνητο σκάφος με τους περίπου 120 Αφγανούς και Σύρους μετανάστες έδεσε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο λιμάνι της Πύλου.

Οι λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν στο κλειστό γήπεδο της Πύλου όπου προβλέπεται να τους δοθούν στρώματα και φαγητό από την 120 ΠΕΑ για τις ανάγκες τους.

Ανάμεσα στους μετανάστες βρίσκονται και 2-3 έγκυες γυναίκες και άλλοι τόσοι ηλικιωμένοι που σε πρώτη φάση μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας και μετά θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας μαζί με ένα μικρό που έχει πυρετό.

Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού, έντεκα παραπλέοντα εμπορικά πλοία και ένα ελικόπτερο που πολεμικού ναυτικού που μετά από αναζητήσεις εντόπισαν το σκάφος.

Στο σημείο το βράδυ έπνεαν νοτιοανατολικοί άνεμοι έντασης επτά μποφόρ που δυσχέραιναν το έργο της ρυμούλκησης.

Πληροφορίες και φωτογραφίες: kpylos.blogspot.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43