26/10/2020 00:08:56
27.12.2013 / ΜΙΧΑΛΟΥ

(Αιθαλ)ομίχλη στο μυαλό του Στουρνάρα

(Αιθαλ)ομίχλη στο μυαλό του Στουρνάρα - Media

Έπεσαν βροχή τα Χριστουγεννιάτικα έκτακτα δελτία ειδήσεων για  να μας πουν ότι  δεν μπορεί η Κυβέρνηση να  μειώσει το φόρο στο πετρέλαιο γιατί αν μειωθεί θα ανοίξει παράθυρο στο λαθρεμπόριο των καυσίμων, ενώ επιπλέον θα έβγαιναν κερδισμένοι αυτοί που θα είχαν τη δυνατότητα να θερμάνουν τις πισίνες τους με χαμηλότερο κόστος.  Το ακούσαμε κι αυτό!

Δηλαδή ο Στουρνάρας μας λέει στα μούτρα ότι είναι παντελώς ανίκανος να καταπολεμήσει το φαινόμενο του λαθρεμπορίου στην αγορά των καυσίμων ενώ την ίδια ώρα δεν τον ενδιαφέρει ότι υπάρχει κόσμος που πεθαίνει από το κρύο  εξαιτίας της πολιτικής του!!! Θεωρεί δηλαδή πιο δίκαιο και ηθικό να μην κάνει τη  δουλειά του σωστά και να την πληρώνουν οι Έλληνες !!!

Και σαν μην φτάνει αυτό έχει και τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ να  κριτικάρουν τις κινήσεις του  λέγοντας  ότι  «εδώ ο κόσμος παγώνει, καθημερινά έχουμε περιπτώσεις πυρκαγιών και κάποιοι συμπεριφέρονται σαν Μαρίες Αντουανέτες» χωρίς όμως να τάσσονται ευθέως εναντίον  του!!!

Κύριοι με επικοινωνιακού τύπου χριστουγεννιάτικες συσκέψεις, σαν αυτή που έγινε χτες στο Μαξίμου για το ΕΦΚ,  δεν τσιμπάει ο κόσμος . Άλλωστε με τέτοιο… νέφος πως μπορεί κάποιος να σας παρακολουθήσει ;

Η χώρα πνίγεται στην αιθαλομίχλη, κινδυνεύουν ζωές, όπως λένε τουλάχιστον οι γιατροί, και η κυβέρνηση δηλώνει  ότι θα συνεχίσει να ισχύει ο φόρος  και ότι το πολύ πολύ θα κλείσει σχολεία και θα απαγορεύσει την κυκλοφορία. Πάμε με τα καλά μας;

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.