search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:09
MENU CLOSE

Μαύροι στην πείνα στο ΠΑΣΟΚ…

27.12.2013 16:55

Έχει πέσει πείνα, πολλή πείνα στο ΠΑΣΟΚ. Τη ζοφερή κατάσταση την παρουσίασε ο Νίκος Σαλαγιάννης, ταμίας του κόμματος.

Έχει πέσει πείνα, πολλή πείνα στο ΠΑΣΟΚ. Τη ζοφερή κατάσταση την παρουσίασε ο Νίκος Σαλαγιάννης, ταμίας του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως το 2014 τα έσοδα θα είναι 2,6 εκατομμύρια ευρώ, έναντι χρεών 12 εκατομμυρίων στις τράπεζες. Για την άφρονα οικονομική πολιτική στη διαχείριση του κομματικού ταμείου, κανένα κόμμα δεν έχει αποφασίσει να αποδώσει ευθύνες. Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται βάζοντας τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

Όπως είπε ο Νίκος Σαλαγιάννης, εισφορές πληρώνουν μόνο οι βουλευτές, με αποτέλεσμα τα εισοδήματα του ΠΑΣΟΚ να είναι μόλις 17 χιλιάδες τον μήνα, έναντι παγίων εξόδων 110 χιλιάδων ευρώ. Κι αυτό με αιματηρές οικονομίες, αφού μέχρι πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ είχε πάγια έξοδα κατά μέσο όρο 2 εκατ. ευρώ τον μήνα. Το χειρότερο δεν είναι η σημερινή κατάσταση, αλλά η εφιαλτική απουσία οποιασδήποτε προοπτικής…

Το κραχ  της χώρας ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο Ν. Σαλαγιάννης, από τους 360 που έφτασαν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου, πλέον εργάζονται 98 άτομα, ενώ μόνο το 2013 απολύθηκαν 60. Κι αυτοί που εργάζονται… απλήρωτοι είναι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59