search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο κατέληξε διαχειριστής πολυκατοικίας που ζήτησε τα κοινόχρηστα

29.12.2013 16:18
oldphotos66661388333712.jpg

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Χαλκίδα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό διαχειριστή πολυκατοικίας, μετά από συμπλοκή με ένοικο του κτιρίου.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Χαλκίδα που είχε ως αποτέλεσμα τον
τραυματισμό διαχειριστή πολυκατοικίας, μετά από συμπλοκή με ένοικο του κτιρίου.

Το πετρέλαιο είχε τελειώσει και πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση με θέμα την πληρωμή των κοινοχρήστων, καθώς από το αποθεματικό της πολυκατοικίας έλειπαν 950 ευρώ.

Όλοι οι ένοικοι έδωσαν το παρών εκτός από την οικογένεια του τρίτου ορόφου, η οποία δεν έχει πληρώσει από τον Ιανουάριο του 201, όπως αναφέρει το τοπικό ειδησεογραφικό site eviazoom.

Δύο μέρες μετά τη συνέλευση ο διαχειριστής επισκέφθηκε και ζήτησε να του εξοφληθούν τα οφειλόμενα κοινόχρηστα  ύψους 250 ευρώ.

Ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας αρνήθηκε να πληρώσει και στην συνέχεια αντέδρασε βίαια στις πιέσεις του διαχειριστή, βρίζοντας τον και χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Απειλήθηκε σύρραξη αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και ο 60χρονος διαχειριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με ελαφρά τραύματα.

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15