search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:25
MENU CLOSE

Χίος: Αυτοκτόνησε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής

30.12.2013 08:10
Χίος: Αυτοκτόνησε ο μαέστρος της Φιλαρμονικής - Media

Τέλος στη ζωή του με τη χρήση όπλου έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο αρχιμουσικός και Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου στο υπόγειο του δημαρχείου της πόλης.

Τέλος στη ζωή του με τη χρήση όπλου έδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Χίου Στέργιος Νεαμονιτάκης. Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Β. Αιγαίου απομονώθηκε στο υπόγειο του Δημαρχείου Χίου, χώρος όπου η φιλαρμονική κάνει πρόβες, και εκεί έβαλε τέρμα στη ζωή του. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει την ύπαρξη ιδιόχειρου σημειώματος.
 
Τον αυτόχειρα εντόπισαν εντός του κτιρίου φιλικά του πρόσωπα που τον αναζητούσαν από το μεσημέρι της Κυριακής. Παρά τις επίμονες κλήσεις ο Σ. Νεαμονιτάκης δεν απαντούσε γεγονός που κίνησε τις υποψίες συγγενικών και φιλικών του προσώπων.
 
Από την Αστυνομία δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ώρα συμβάντος αλλά εικάζεται ότι ο αυτόχειρας έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της ίδιας ημέρας.
 
Πηγή: politischios.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24