search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29
MENU CLOSE

Esquire: Πιο καλοντυμένος άνδρας της χρονιάς ο… Πάπας Φραγκίσκος

30.12.2013 08:39
Esquire: Πιο καλοντυμένος άνδρας της χρονιάς ο... Πάπας Φραγκίσκος - Media

Ως τον πιο… καλοντυμένο άνδρα της χρονιάς ανακήρυξε τον Πάπα Φραγκίσκο το περιοδικό Esquire!

Ως τον πιο… καλοντυμένο άνδρα της χρονιάς ανακήρυξε τον Πάπα Φραγκίσκο το περιοδικό Esquire!
 
Σε αυτή την… ασυνήθιστη επιλογή προχώρησε το γνωστό αντρικό περιοδικό, βαδίζοντας στα χνάρια άλλων εντύπων όπως το Time αλλά και το Advocate, ένα από τα πλέον γνωστά περιοδικά προάσπισης των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, που ανακήρυξαν το νέο Ποντίφικα ως το «πρόσωπο της χρονιάς».
 
«Οι ενδυματολογικές του επιλογές δείχνουν τον χαρακτήρα του» λέει χαρακτηριστικά ο ειδικός Μαρκ-Ίβαν Μπλάκμαν. «Θυμάμαι στην κηδεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ, που φορούσε εκείνα τα κόκκινα παπούτσια… Μετά την εκλογή του στον παπικό θρόνο, ο Φραγκίσκος επέλεξε να φορέσει μαύρα παπούτσια, τα οποία είναι απλά και ταιριάζουν περισσότερο στο ρόλο του ως προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας» προσθέτει.
 
Είναι γεγονός, πάντως, πως ο Ποντίφικας έχει εντυπωσιάσει με την απλότητά του, αφήνοντας πίσω τα ακριβά άμφια και τις αστραφτερές λιμουζίνες και επιλέγοντας ένα πιο ταπεινό τρόπο ζωής, αποδεικνύοντας έτσι την αισθητική του και την προσωπικότητά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:29