search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:08
MENU CLOSE

Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο για τον «Σούμι»

30.12.2013 16:51
Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο για τον «Σούμι» - Media

Ο μεγαλύτερος οδηγός φόρμουλα 1 όλων των εποχών δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

Ο μεγαλύτερος οδηγός φόρμουλα 1 όλων των εποχών δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του. Κυριολεκτικά. Κάθε λεπτό είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον Μίκαελ Σουμάχερ που γλίτωσε τους σοβαρούς τραυματισμούς όταν οδηγούσε με 300 χιλιόμετρα την ώρα και τώρα κινδυνεύει από το ατύχημα στο σκι.

Οι γιατροί διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία, κυρίως λόγω της ηλικίας του (κλείνει τα 45 στις 3 Ιανουαρίου) και της εξαιρετικής του φυσικής κατάστασης. Ο Γερμανός αθλητής είναι σε τεχνητό κώμα ώστε να υποχωρήσει το οίδημα στον εγκέφαλο και διατηρούν την θερμοκρασία του σώματος σταθερή στους 34 βαθμούς κελσίου ώστε να επιβραδύνεται ο μεταβολισμός και να ξεκουράζεται ο εγκέφαλος.

Θετικό είναι επίσης το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ το οποίο ειδικεύεται σε ανάλογα περιστατικά και χειρουργήθηκε λίγο μετά το ατύχημα.

Στα αρνητικά είναι το ότι το 2009 ο Σουμάχερ είχε ένα σοβαρό ατύχημα με μοτοσικλέτα το οποίο του απέφερε τραυματισμούς στο λαιμό και τη σπονδυλική στήλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15