search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:27
MENU CLOSE

Χειμωνιάτικη Πρωτοχρονιά

31.12.2013 08:02
Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα, ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο - Media

Χειμωνιάτικο αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αναμένεται το σκηνικό του καιρού για την παραμονή του νέου έτους και για την πρώτη ημέρα του χρόνου.  

Χειμωνιάτικο αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αναμένεται το σκηνικό του καιρού για την παραμονή του νέου έτους και για την πρώτη ημέρα του χρόνου.  
 
Για σήμερα, Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
 
Στην Αττική, θα υπάρξουν  λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενή βροχή και θερμοκρασία από 6 έως 10 βαθμούς κελσίου.
 
Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά θαλασσιά τμήματα. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία είναι σε πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα βόρεια.
 
Αύριο, Τετάρτη και Πρωτοχρονιά, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική θεσσαλια,την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα ηπειρωτικά ορεινά, ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις νοτιότερες περιοχές υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων μικρής διάρκειας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βορειοδυτικά με πιθανότητα ασθενών βροχών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:26