search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Σεξ, κατάσκοποι και τραγούδια

03.01.2014 22:00
Σεξ, κατάσκοποι και τραγούδια - Media

«Ποιος είναι ο Στίβεν Γουόρντ;» ήταν η ερώτηση που έκαναν όλοι όσοι άκουγαν πως ο Γουόρντ είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ. 

«Ποιος είναι ο Στίβεν Γουόρντ;» ήταν η ερώτηση που έκαναν όλοι όσοι άκουγαν πως ο Γουόρντ είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ. Γιατρός πολλών και πασίγνωστων, όπως η Γκάρμπο, ο Τσώρτσιλ, ο Γκάντι, ο Στίβεν Γουόρντ πρωταγωνίστησε στο διασημότερο ροζ σκάνδαλο. Ήταν εκείνος που προξένεψε, το 1963, στον τότε Bρετανό υπουργό Άμυνας Τζον Προφιούμο την Κρίστιν Κίλερ.Ο παντρεμένος υπουργός γοητεύθηκε αμέσως από το νεαρό κολ-γκερλ. Η ερωτική τους ιστορία, όμως, ήταν το τέλος όχι μόνο της δικής του πολιτικής καριέρας, αλλά και του συντηρητικού πρωθυπουργού Χάρολντ ΜακΜίλαν, μια και αποκαλύφθηκε πως η Κίλερ είχε παράλληλα σχέση και με τον στρατιωτικό ακόλουθο της σοβιετικής πρεσβείας. Σεξ, ψέματα και κατασκοπεία: το «σκάνδαλο Προφιούμο» έχει όλα τα στοιχεία για να προκαλεί ακόμα το ενδιαφέρον, και το μιούζικαλ του Γουέμπερ, που πριν από λίγες μέρες ανέβηκε στο Λονδίνο, «σκίζει» εισπρακτικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03