search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις…

01.01.2014 22:00
Μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις… - Media

Ο Σουτζίβ Κουμάρ είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικού λογισμικού από την Ινδία. Ταξίδεψε την Δευτέρα από την πατρίδα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για δουλειά αλλά η υποδοχή που είχε στο αεροδρόμιο δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Ο Σουτζίβ Κουμάρ είναι προγραμματιστής ηλεκτρονικού λογισμικού από την Ινδία. Ταξίδεψε την Δευτέρα από την πατρίδα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για δουλειά αλλά η υποδοχή που είχε στο αεροδρόμιο δεν ήταν αυτή που περίμενε.
 

Ο υπάλληλος που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο των διαβατηρίων προτίμησε να σχολιάσει το μουστάκι του Κουμάρ από το να κάνει τη δουλειά του. Άρχισε να ρωτάει τον σαστισμένο επιβάτη για το πώς βουρτσίζει και περιποιείται τον μύστακα αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Προχώρησε σχολιάζοντας το πρόσωπο του Κουμάρ στους συναδέλφους του αλλά και σε άλλους επιβάτες.  Στο τέλος είπε στον Ινδό, που δεν πίστευε στα αυτιά του, ότι αν θέλει να του επιτρέψει να μπει στη χώρα και να πάρει πίσω το διαβατήριό του θα έπρεπε… να ξυρίσει το μουστάκι του.
 
Ο Κουμάρ στην αρχή νόμιζε ότι ο υπάλληλος έκανε κάποιο αστείο αλλά όταν κράτησε το διαβατήριο του και φώναξε τον επόμενο επιβάτη, ο Ινδός άρχισε να καταλαβαίνει ότι είχε μπλέξει.
 
Ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον υπάλληλο και μόνο όταν του ζήτησε να φωνάξει τον προϊστάμενό του και απείλησε να γίνει φασαρία, κατάφερε να πάρει το διαβατήριο του πίσω και να μπει κανονικά στη χώρα.
 
Το περίεργο είναι ότι ο Κουμάρ είχε ζήσει για εννιά χρόνια στα Εμιράτα και ποτέ δεν είχε κάποιο πρόβλημα με το μουστάκι του.
 
Υποθέτω ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08