search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27
MENU CLOSE

«Ναι» στη μαριχουάνα από την πολιτεία της Ουάσιγκτον!

01.01.2014 17:54
«Ναι» στη μαριχουάνα από την πολιτεία της Ουάσιγκτον! - Media

Τα πρώτα νόμιμα coffee shops όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν ελεύθερα μαριχουάνα, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι άνω των 21 ετών, ανοίγουν  τις πύλες τους στο Κολοράντο και την πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Τα πρώτα νόμιμα coffee shops όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν ελεύθερα μαριχουάνα, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι άνω των 21 ετών, ανοίγουν τις πύλες τους στο Κολοράντο και την πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Ένας νόμος που ψηφίστηκε τον Νοέμβριο επιτρέπει πλέον την ίδρυση τέτοιων «καταστημάτων» που θα πωλούν έως και 28 γραμμάρια κάνναβης στους πελάτες τους για «ψυχαγωγικούς» και ότι ιατρικούς σκοπούς.

Πολλοί κάτοικοι του Κολοράντο έσπευσαν να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους σε συνδυασμό με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας.

Στο Ντένβερ, την πανεπιστημιούπολη του Μπόλντερ, το Άσπεν και άλλες πόλεις και κοινότητες που εγκρίνουν την αλλαγή της νομοθεσίας, οι υποστηρικτές του μέτρου δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους. Δεκάδες συμμετείχαν σε ένα πάρτι στο Ντένβερ που οργανώθηκε από δύο εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο εμπόριο κάνναβης.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27