search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:15
MENU CLOSE

Οι offshore, το ξέπλυμα και ο «συνδικαλιστής»

01.01.2014 22:00

Αυτοί που φροντίζουν να μην… κοπεί το ρεύμα γίνεται να έχουν offshore; Αυτοί που «αγωνίζονται» για τον συνάνθρωπο; Ο λόγος φυσικά για τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζο Ρίζο.

Αυτοί που φροντίζουν να μην… κοπεί το ρεύμα γίνεται να έχουν offshore; Αυτοί που «αγωνίζονται» για τον συνάνθρωπο; Ο λόγος φυσικά για τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζο Ρίζο. Τι έχει συμβεί; Εκτός από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου, που αντιμετωπίζει και επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη, ο Ρίζος είναι πια κατηγορούμενος και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 750.547,84 ευρώ. Στην ίδια υπόθεση φέρονται εμπλεκόμενες και οι δύο κόρες του, που εμφανίζονται ως συμμέτοχοι της υπεράκτιας εταιρείας. Μάλιστα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:14