search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:56
MENU CLOSE

Άδωνις: Μόνο με ισοδύναμα η κατάργηση των 25 ευρώ

06.01.2014 09:20
oldphotos20059321388999947.jpg

Το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία θα μπορούσε να καταργηθεί, εάν βρισκόταν ισοδύναμο μέτρο, δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπουργός Υγείας  Άδωνις Γεωργιάδης. Συνέχεια έδωσε και στην κόντρα του με τον Πάνο Καμμένο.

Το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία θα μπορούσε να καταργηθεί, εάν βρισκόταν ισοδύναμο μέτρο, δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο υπουργός Υγείας  Άδωνις Γεωργιάδης. 

Μιλώντας στον Σκάι, ο υπουργός είπε ότι το μέτρο των 25 ευρώ είναι εξυγιαντικό μέτρο. «Το θεωρώ ορθό, το υπερασπίζομαι, αλλά σέβομαι τις διαφορές με τον ΠΑΣΟΚ και θα συζητήσω μαζί τους» πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι μία από τις προτάσεις που θα συζητηθούν είναι η επιβολή τέλους στα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Πρόσθεσε ότι η τρόικα συμφωνεί να καταργηθεί το εισιτήριο των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά.
 
Συνεχίζεται η κόντρα με τον Καμμένο

Συνέχεια στην κόντρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ έδωσε ο  Άδωνις Γεωργιάδης, πάλι από τον Σκάι, αναφερόμενος στο θέμα της επιδότησης της οικίας της πεθεράς του Π. Καμμένου στην Ικαρία.

«Ό, τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;» διερωτήθη ο Α. Γεωργιάδης αναφερόμενος στην επιδότηση που φέρεται να έλαβε η πεθερά του κ. Καμμένου προκειμένου να ανοίξει ξενώνα. 

Ο Άδωνις διερωτήθηκε πώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δέχθηκε να πάρει, ως επιδότηση, τα λεφτά των «τοκογλύφων δανειστών» της Ευρώπης.

Όσον αφορά την προειδοποίηση του κ. Καμμένου ότι θα απαντήσει με μηνύσεις, απάντησε: «Υπάρχουν και άλλα στοιχεία, θα τον συμβούλευα να μην το κάνει. Εγώ προσωπικά, αν το θέμα έρθει στη Βουλή, θα ζητήσω την άρση της ασυλίας μου. Όμως θα συμβούλευα τον κ. Καμμένο να μην συνεχίσει διότι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία…».

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε την Κυριακή ότι το ακίνητο στην Ικαρία αποτελεί τουριστική μονάδα 10 δωματίων, ιδιοκτησίας της πεθεράς του.

«Αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει προ πενταετίας, όταν σύμφωνα με τον νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της» είχε δηλώσει ο κ. Καμμένος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:55