search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Συνέντευξη Τύπου για το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ

06.01.2014 14:08
\"Απίθανη η πλήρης ανάρρωση του Σουμάχερ\" - Media

Οι Γάλλοι εισαγγελείς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη σχετικά με την πορεία των ερευνών τους για τις συνθήκες του ατυχήματος κατά το οποίο ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις.

Οι Γάλλοι εισαγγελείς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη σχετικά με την πορεία των ερευνών τους για τις συνθήκες του ατυχήματος κατά το οποίο ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το πρωί στην πόλη Αλμπερβίλ στις Άλπεις, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας Πατρίκ Κουίνσι.
 
Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Formula1 βρίσκεται σε τεχνητό κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις.
 
Οι έρευνες της εισαγγελίας επικεντρώνονται στην ταχύτητα με την οποία έτρεχε ο Σουμάχερ κάνοντας σκι εκτός πίστας όταν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, γεγονός που κατέστησε επιβεβλημένη την μεταφορά του με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.
 
Οι εισαγγελείς ερευνούν επίσης το κατά πόσο ήταν εμφανή και σωστά τοποθετημένα τα όρια ανάμεσα στις πίστες, δίπλα στον τόπο του ατυχήματος και κατά πόσο λειτούργησαν σωστά οι ασφάλειες στις δέστρες του Σουμάχερ, που ενώνουν το πέδιλο με την μπότα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52