search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:07
MENU CLOSE

Τραγωδία από πυρκαγιά στο Κορδελιό – Τρεις νεκροί (Φωτό)

07.01.2014 09:37
Τραγωδία από πυρκαγιά στο Κορδελιό - Τρεις νεκροί (Φωτό) - Media

Παππούς, γιαγιά και εγγονός ανασύρθηκαν νεκροί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Κορδελιό. H φωτιά ξεκίνησε όταν ο παππούς επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί.

Παππούς, γιαγιά και εγγονός ανασύρθηκαν νεκροί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Κορδελιό. H φωτιά ξεκίνησε όταν ο παππούς επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παππούς (που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα) έβαλε τη φωτιά στο διαμέρισμα. 
 
Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 10.30  στο διαμέρισμα 4ου ορόφου στην οδό Τραπεζούντος 5 στο Κορδελιό. 

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, βρήκαν νεκρό τον 70χρονο άνδρα και σοβαρά τραυματισμένα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης. Στη συνέχεια βρέθηκαν και οι άλλοι δύο νεκροί (μία 65χρονη γυναίκα και το αγοράκι ηλικίας 1,5 έτους) σε δωμάτιο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κορδελιού, θύματα είναι ο παππούς, η γιαγιά και το εγγονάκι τους. Οι γονείς, όπως είπε ο δήμαρχος, έλειπαν από το σπίτι και βρίσκονταν στις δουλειές τους.

Παράλληλα, απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα με εγκαύματα, εκ των οποίων το ένα είναι 8χρονο παιδί, ενώ ένα ακόμη άτομο -που είναι επίσης τραυματισμένο- κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα πριν φθάσει η Πυροσβεστική.
 
Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους τραυματίες, άνδρας 25 ετών, έχει υποστεί εγκαύματα στο 85% του σώματός του και χαροπαλεύει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24