search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32
MENU CLOSE

Η κομματοκρατία καλά κρατεί!

07.01.2014 11:23
Προεκλογικό «ρουσφέτι» της κυβέρνησης – Αμνηστία για παράνομες συμβάσεις - Media

Γύρισε ο χρόνος δίχως να αλλάξει φυσικά σελίδα στις ζωές μας. Βρισκόμαστε σε μια διαρκή εκκρεμότητα, που αρχίζει να γιγαντώνεται, να γίνεται ανυπόφορη. Τι θα γίνει τελικά;

Γύρισε ο χρόνος δίχως να αλλάξει φυσικά σελίδα στις ζωές μας. Βρισκόμαστε σε μια διαρκή εκκρεμότητα, που αρχίζει να γιγαντώνεται, να γίνεται ανυπόφορη. Τι θα γίνει τελικά; Που θα καταλήξει αυτή η περιπέτεια; Υπάρχει ελπίδα; Πως θα συνεχίσουμε; Ξέρει κανείς που βαδίζουμε; Στα ερωτήματα αυτά έπρεπε να έχει απαντήσει το πολιτικό προσωπικό της χώρας . Αντ’ αυτού όλοι αγωνίζονται στο να μην απαντήσουν. Όλοι προτιμούν τις κορώνες , τους λαϊκισμούς, όλοι επενδύουν στο θυμικό των ψηφοφόρων κι όχι στη λογική τους. Έτσι η απάντηση γίνεται περιπλοκότερη. Ο φτωχός , ο άνεργος, ο υπερφορολογημένος , ο εν τέλει αδικημένος πολίτης πρέπει να προσφύγει σε μια κομματική στέγη για να πάρει το γιατρικό του: μιαν αναπάντητη απάντηση!    
Στην Ελλάδα γκρεμίστηκαν οι μισθοί , οι συντάξεις, οι βεβαιότητες, όλα εκτός από την κομματοκρατία ! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:32