search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:35
MENU CLOSE

Σταματά η πίστωση στις συνταγές του δημοσίου

01.06.2010 08:08
Σταματά η πίστωση στις συνταγές του δημοσίου - Media

Σταματούν από την Τρίτη 1η Ιουνίου τα φαρμακεία της Αττικής να εκτελούν επί πιστώσει συνταγές του δημοσίου. Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακά τους και με την απόδειξη που θα τους χορηγείται από τα φαρμακεία, θα διεκδικούν τα χρήματά τους από το Δημόσιο.

Σταματούν από την Τρίτη 1η Ιουνίου τα φαρμακεία της Αττικής να εκτελούν επί πιστώσει συνταγές του δημοσίου.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακά τους και με την απόδειξη που θα τους χορηγείται από τα φαρμακεία, θα διεκδικούν τα χρήματά τους από το Δημόσιο.

Ο πρόεδρος των φαρμακοποιών, Κ.Λουράντος τόνισε ότι θα προχωρήσουν σε αυτό το μέτρο διότι ο κλάδος τους υποφέρει, καθώς  το κράτος μόνο στα φαρμακεία της Αττικής χρωστάει 30 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, η κυβέρνηση προχωρά σε τριετή συμφωνία κυριών με τις φαρμακοβιομηχανίες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σταθερό πλαίσιο για την φαρμακευτική πολιτική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:33