search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:47
MENU CLOSE

Συνελήφθη και πάλι ο Κώστας Σακκάς

07.01.2014 14:18
Στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού ο Κώστας Σακκάς - Media

Με την κατηγορία της παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί κατά την προσωρινή του αποφυλάκιση, συνελήφθη ο Κώστας Σακκάς. Αλληλέγγυοι απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης στις 20:30 απόψε έξω άπω τη ΓΑΔΑ.

Με την κατηγορία της παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί κατά την προσωρινή του αποφυλάκιση, συνελήφθη ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος δεν εμφανίστηκε χθες στο αστυνομικό τμήμα, ως όφειλε.

Εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην Καλλιθέα, στο σπίτι της αδελφής του Δημήτρη Μπουρζούκου, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της ληστείας στο Βελβενδό.

Αλληλέγγυοι απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση συμπαράστασης στις 20:30 απόψε έξω άπω τη ΓΑΔΑ.

Ο Κώστας Σακκάς, κατηγορούμενος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, είχε καταφύγει σε πολυήμερη απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος για παραβίαση των δικαιωμάτων του, καθώς είχε παραμείνει προφυλακισμένος και μετά τη λήξη του 18μηνου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:43