search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:49
MENU CLOSE

Φτιάχνουν φυλακές «υψίστης ασφαλείας»

07.01.2014 16:07
Φτιάχνουν φυλακές «υψίστης ασφαλείας» - Media

Την κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας μέσα σε χρόνο εξπρές 100 ημερών προανήγγειλε η κυβέρνηση για να μεταφέρει βαρυποινίτες.

 
Την κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας μέσα σε χρόνο εξπρές 100 ημερών προανήγγειλε η κυβέρνηση για να μεταφέρει βαρυποινίτες.
 
Η ανακοίνωση έγινε μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου που είχε συγκαλέσει ο πρωθυπουργός και στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί  Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης με αφορμή την εξαφάνιση του Χρ. Ξηρού.
 
Οι δύο υπουργοί ενημέρωσαν τον Α. Σαμαρά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις έρευνες που γίνονται τόσο για τον εντοπισμό του τρομοκράτης της 17Ν όσο και για τους λόγους που δόθηκε η άδεια των 9 ημερών.
 
Ο Χ. Αθανασίου αμέσως μετά την σύσκεψη δήλωσε: «Έχει ήδη διαταχθεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση κατά των μελών της επιτροπής χορήγησης αδειών των φυλακών.
 
»Επιπλέον αποφασίστηκε η ίδρυση και η λειτουργιά εντός εκατό ήμερων φυλακής ύψιστης ασφάλειας οπού θα μεταφερθούν καταδικασθέντες για σκληρά εγκλήματα και τρομοκρατία ενώ παράλληλα θα τροποποιηθεί το νομοθετικό καθεστώς ώστε καταδικασθέντες για τρομοκρατία να μην απολαμβάνουν του μέτρου της άδειας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:48