search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13
MENU CLOSE

Τέλος το 25ευρω στα νοσοκομεία

07.01.2014 17:27
Τέλος το 25ευρω στα νοσοκομεία - Media

Παίρνει πίσω η κυβέρνηση το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία. 

Παίρνει πίσω η κυβέρνηση το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

Υπό την πίεση της Κοινής Γνώμης αλλά και των τροπολογιών της Αντιπολίτευσης,  ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συμφώνησαν στην αποψινή συνάντησή τους να καταργηθεί το "χαράτσι" των 25 ευρώ.
 
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες το δημοσιονομικό ισοδύναμο που θα το αντικαταστήσει είναι η επιβολή φόρου 5 λεπτών στα πακέτα τσιγάρων και στον καπνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία μέσω της οποίας θα καταργείται το τέλος για την εισαγωγή στα νοσοκομεία.

Σημειώνεται πως μετά την έκταση που είχε πάρει το θέμα, τις καταθέσεις τροπολογιών στη Βουλή αλλά και την σαφή θέση του ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Υγείας είχε υποχρεωθεί σε αναδίπλωση, δηλώνοντας ότι είναι ανοικτός σε "ισοδύναμα".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε την απόφαση των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου κατά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, η οποία επρόκειτο να θέσει το θέμα, όπως είχε αποφασισθεί στη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:13