search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:14
MENU CLOSE

Ο Sherlock στον ΟΤΕ TV

08.01.2014 09:29
Ο Sherlock στον ΟΤΕ TV - Media

Ξεκινάει αποκλειστικά στον OTE TV o τρίτος, πολυαναμενόμενος κύκλος του Sherlock, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 21.00, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD, αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία.    

Ξεκινάει αποκλειστικά στον OTE TV o τρίτος, πολυαναμενόμενος κύκλος του Sherlock, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 21.00, στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1HD, αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία.    
 
Δύο χρόνια μετά το δεύτερο κύκλο, η κορυφαία σειρά του BBC επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τα τρία νέα, ολοκαίνουρια επεισόδια, The Empty Hearse, The Sign of the Three και His Last Vow, που θα προβληθούν στην Ελλάδα μόνο στον ΟΤΕ TV, στις 8, 15 και 22 Ιανουαρίου αντίστοιχα, σε ποιότητα υψηλής ευκρίνεια.
 
Οι διάσημοι Βρετανοί ηθοποιοί Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (12 Χρόνια Σκλάβος, Αύγουστος, Star Trek Into Darkness, The Fifth Estate) και Μάρτιν Φρίμαν (Τριλογία The Hobbit, The World’s End), επιστρέφουν στους ρόλους του Σέρλοκ Χολμς και του Δρ. Τζον Γουάτσον, απαντώντας στο ερώτημα πώς κατάφερε ο Σέρλοκ Χολμς να σκηνοθετήσει το θάνατό του στο τέλος του δεύτερου κύκλου. Στο πλευρό τους παραμένουν ο Ρούπερτ Γκρέιβς ως Επιθεωρητής Λεστράντ, η Ούνα Σταμπς ως Κυρία Χάντσον και ο Μαρκ Γκάτις, ένας από τους δημιουργούς της σειράς, ως Μάικροφτ Χολμς, ενώ ειδική εμφάνιση στον τρίτο κύκλο κάνει ο Δανός ηθοποιός Λαρς Μίκελσεν, αδελφός του Μαντς Μίκελσεν. 
 
Τη σειρά υπογράφουν δύο από τους κορυφαίους και πιο παραγωγικούς δημιουργούς της αγγλικής τηλεόρασης, οι Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις.
 
Ο Sherlock, που μετρά εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει λάβει περισσότερα από 50 βραβεία και πολυάριθμες υποψηφιότητες σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως τα Emmy, τα BAFTA και οι Χρυσές Σφαίρες, ενώ συμπεριλαμβάνεται στις 10 σειρές με την καλύτερη βαθμολογία από το κοινό (9,2/10) στη βάση δεδομένων του IMDb.
 
Με ποιοτικές σειρές, όπως ο Sherlock και το Downton Abbey και κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές από τα μεγαλύτερα χολιγουντιανά στούντιο και εταιρείες διανομής παγκοσμίως, ο ΟΤΕ TV συνεχίζει να εμπλουτίζει το πρόγραμμα των κινηματογραφικών του καναλιών, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στο σπίτι.
 
Ο ΟΤΕ TV προσφέρει το πλουσιότερο μπουκέτο καναλιών στην ελληνική αγορά, με πάνω από 75 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 18 μεταδίδονται σε high definition, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13