search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:40
MENU CLOSE

Αυτοανακοινώθηκε στον Ολυμπιακό ο Τζαμάριο Μουν

08.01.2014 09:43
Αυτοανακοινώθηκε στον Ολυμπιακό ο Τζαμάριο Μουν - Media

Ο Τζαμάριο Μουν αποκάλυψε μέσω Twitter ότι έρχεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο πρώην ΝΒΑερ αναμένεται να καλύψει το κενό του τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Ο Τζαμάριο Μουν αποκάλυψε μέσω Twitter ότι έρχεται στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο πρώην ΝΒΑερ αναμένεται να καλύψει το κενό του τραυματία Μπρεντ Πέτγουεϊ.
 
Μετά τον Μάρντι Κόλινς που αποκτήθηκε για να αναπληρώσει τον τραυματία Έισι Λο, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μια ακόμη προσθήκη, αυτή του Τζαμάριο Μουν, ο οποίος θα ενισχύσει τη γραμμή φόργουορντ μετά τον τραυματισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ.
 
Ο 33χρονος Αμερικανός αποκάλυψε την είδηση με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση της απόκτησης του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Jamario Moon. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα ως το τέλος της σεζόν».

Ο Μουν έχει ύψος 2.03 και στο ΝΒΑ αγωνιζόταν κυρίως στο "3", αλλά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ταιριάζει στη θέση "4", έχοντας πολύ καλό περιφερειακό σουτ. Στο ΝΒΑ μπήκε χωρίς να γίνει ντραφτ (προερχόμενος από το κολέγιο Μερίντιαν) και αφού πέρασε από το NBDL και στο USBL, αγωνίστηκε στους Τορόντο Ράπτορς. Φόρεσε ακόμη τις φανέλες των Χιτ, Κλίπερς, Καβαλίερς και Μπόμπκατς. Έπαιξε σε 286 ματς στο ΝΒΑ με 22 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής και 6.3 μέσο όρο πόντων. Τη σεζόν 2007-08 με τους Ράπτορς έπαιξε 75 ματς βασικός έχοντας 8.5 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48