17/12/2018 03:47:54

Ένα «Λέοπαρντ» έπιασε τον σταυρό!

Ένα «Λέοπαρντ» έπιασε τον σταυρό! - Media
 
Κάθισα να δω το δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης το βράδυ των Φώτων.
 
Όταν άνοιξα την τηλεόραση, μετέδιδε το θέμα των «Λέοπαρντ» και την ανά­κριση που αρχίζει η Εισαγγελία του Μονάχου για τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ.
 
Επόμενο θέμα, το σπίτι της οικογένειας Καμμένου στην Ικαρία, που ήταν κάπο­τε ξενοδοχείο και τώρα εξοχική κατοι­κία δέκα δωματίων. Άγρια κόντρα περί ηθικής με τον υπουργό ΥγείαςΆδωνι Γεωργιάδη.
 
Ακολούθησε το πέτρινο σπίτι του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, που ανακαινίστηκε με κοι­νοτικά κονδύλια για να γίνει ξενώνας και οι κάτοικοι λένε ότι δεν είδαν ποτέ κανέναν επισκέπτη.
 
Μετά, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κοντογεώργος, που εμπλέκεται στην υπόθεση με ένα μεγάλο δάνειο αναπτυξιακής εταιρείας της περιοχής το οποίο δεν εξοφλήθηκε ποτέ, σχολίασε το θέμα.
 
Κατόπιν προβλήθηκε ρεπορτάζ για την εκστρατεία του ΣΔΟΕ σ’ όλη την Ελλά­δα να ανακαλύψει εταιρείες που πήραν επιδοτήσεις και μετά εξαφανίστηκαν.
 
Άρματα με ερπύστριες που έτρεχαν σε ποτάμια, σπίτια βγαλμένα από πα­ραμύθια και οργισμένοι άνθρωποι με έπνιξαν για είκοσι λεπτά στα νερά της πρώην Ελλάδας.
 
Κάποια στιγμή μού φάνηκε ότι ένας οπλισμένος στρατιώτης κρατούσε έναν σταυρό!
 
Έκλεισα την τηλεόραση και είδα το Φως…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.