search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:11
MENU CLOSE

Ένα «Λέοπαρντ» έπιασε τον σταυρό!

08.01.2014 22:00
Ένα «Λέοπαρντ» έπιασε τον σταυρό! - Media

Κάθισα να δω το δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης το βράδυ των Φώτων. Όταν άνοιξα την τηλεόραση, μετέδιδε το θέμα των «Λέοπαρντ» και την ανά­κριση που αρχίζει η Εισαγγελία του Μονάχου για τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ.

 
Κάθισα να δω το δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης το βράδυ των Φώτων.
 
Όταν άνοιξα την τηλεόραση, μετέδιδε το θέμα των «Λέοπαρντ» και την ανά­κριση που αρχίζει η Εισαγγελία του Μονάχου για τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ.
 
Επόμενο θέμα, το σπίτι της οικογένειας Καμμένου στην Ικαρία, που ήταν κάπο­τε ξενοδοχείο και τώρα εξοχική κατοι­κία δέκα δωματίων. Άγρια κόντρα περί ηθικής με τον υπουργό ΥγείαςΆδωνι Γεωργιάδη.
 
Ακολούθησε το πέτρινο σπίτι του Μιχάλη Λιάπη στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, που ανακαινίστηκε με κοι­νοτικά κονδύλια για να γίνει ξενώνας και οι κάτοικοι λένε ότι δεν είδαν ποτέ κανέναν επισκέπτη.
 
Μετά, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κοντογεώργος, που εμπλέκεται στην υπόθεση με ένα μεγάλο δάνειο αναπτυξιακής εταιρείας της περιοχής το οποίο δεν εξοφλήθηκε ποτέ, σχολίασε το θέμα.
 
Κατόπιν προβλήθηκε ρεπορτάζ για την εκστρατεία του ΣΔΟΕ σ’ όλη την Ελλά­δα να ανακαλύψει εταιρείες που πήραν επιδοτήσεις και μετά εξαφανίστηκαν.
 
Άρματα με ερπύστριες που έτρεχαν σε ποτάμια, σπίτια βγαλμένα από πα­ραμύθια και οργισμένοι άνθρωποι με έπνιξαν για είκοσι λεπτά στα νερά της πρώην Ελλάδας.
 
Κάποια στιγμή μού φάνηκε ότι ένας οπλισμένος στρατιώτης κρατούσε έναν σταυρό!
 
Έκλεισα την τηλεόραση και είδα το Φως…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:09