04/12/2020 10:08:57

Όλοι στο μετρό (Video)

Όλοι στο μετρό (Video) - Media

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή για τους κατοίκους της Μαδρίτης. Ειδικά για αυτούς που κινούνται στην πόλη με το μετρό.

Το κίνημα «Στο μετρό χωρίς παντελόνια» γιόρτασε χθες για δεύτερη συνεχή χρονιά την ύπαρξή του και εκατοντάδες μέλη επιβιβάστηκαν στους συρμούς μόνο με τα εσώρουχά τους.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2002 και έκτοτε εξαπλώθηκε σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Στην ισπανική πρωτεύουσα οι άνθρωποι που άκουσαν το κάλεσμα των ανθρώπων της οργάνωσης ταξίδευαν υπογείως στην πόλη όπως κάθε μέρα για να πάνε στις δουλειές τους, απλά δεν φορούσαν παντελόνια ή φούστες.

Οι υπεύθυνοι της ενέργειας μάλιστα είχαν δώσει ειδικές οδηγίες στους οπαδούς τους ώστε τα εσώρουχα που φορούσαν να μην ήταν προκλητικά (στρινγκ) ώστε να μην αναγκαστούν οι αρχές να επέμβουν για προσβολή της δημόσιας αιδούς και κυρίως να συμπεριφέρονται σα να μην συμβαίνει τίποτα.

Αν μη τι άλλο βρήκαν ένα τρόπο να κάνουν πιο ενδιαφέρουσες τις βαρετές και εν πολλοίς άβολες στιγμές που κάποιος κινείται με το μετρό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.