search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Επιβάτης του μοιραίου λεωφορείου στα Μάλγαρα: «Δεν αισθανόμασταν ασφάλεια με τον οδηγό» (Video)

09.01.2014 05:31
Επιβάτης του μοιραίου λεωφορείου στα Μάλγαρα: «Δεν αισθανόμασταν ασφάλεια με τον οδηγό» (Video) - Media

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η μαρτυρία μιας φοιτήτριας, η οποία επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό στα Μάλγαρα

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η μαρτυρία μιας φοιτήτριας, η οποία επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό στα Μάλγαρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νέες κοπέλες και να τραυματιστούν 22 άτομα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η φοιτήτρια αποκάλυψε ότι από την αρχή της διαδρομής, ο οδηγός του ΚΤΕΛ οδηγούσε επικίνδυνα ενώ τη στιγμή του δυστυχήματος, δεν φρέναρε καθόλου. «Ο οδηγός του λεωφορείου πήγε να φύγει εκτός δρόμου και πριν το ατύχημα, σε στροφή στα Γιάννενα, αλλά και ακόμη μία φορά λίγο μετά» είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα και πρόσθεσε: «Από τον τρόπο που οδηγούσε ο οδηγός του ΚΤΕΛ δεν αισθανόμασταν ασφάλεια, ήμασταν βέβαιοι πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα, τα περισσότερα παιδιά το συζητήσαμε μεταξύ μας αλλά κανένας μας δεν πήγε να το πει στον ίδιο τον οδηγό».

Όπως επισήμανε, η πλειοψηφία των επιβαινόντων ήταν φοιτητές ενώ όταν συνέβη το δυστύχημα τα περισσότερα παιδιά κοιμόντουσαν. Μάλιστα, επειδή στον χώρο των αποσκευών δεν χωρούσαν όλες οι βαλίτσες, πολλές είχαν τοποθετηθεί μέσα στην καμπίνα του λεωφορείου.

«Ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ δεν φρέναρε καθόλου. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ. Δεν προλάβαμε να προστατευτούμε καθόλου, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα είδα παιδιά γεμάτα αίματα και μέσα στο λεωφορείο επικρατούσε το απόλυτο χάος» σημείωσε για τη στιγμή του δυστυχήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:26